Select your language

Bent u de trotse bezitter van een antieke houten trap? Dan wilt u die vast in zijn oorspronkelijke staat zien schitteren. En wilt u bovendien dat uw klassieke parel maximaal weerstand biedt tegen houtworm. Geen zin in twee werven? Kies dan voor een professionele totaalbehandeling: traprestauratie en houtwormbestrijding in één.

Totaalaanpak

“Een trap restaureren, vereist kennis en vakmanschap”, steekt Emile Verschueren van wal. “Bij Protector verdiepen we ons al meer dan dertig jaar in het bestrijden van houtworm en de herstelling van de schade die dat insect aanricht. Zowel uw trap laten restaureren als hem behandelen tegen houtworm is ingrijpend werk. Wilt u het deskundig laten uitvoeren? Dan leeft u tijdelijk op een werf. Werken met verschillende partijen verlengen de werkperiode aanzienlijk. Agenda’s moeten op elkaar afgestemd en de ene partij borduurt voort op het werk van de andere.”

“Uw trap zijn authentieke uitstraling geven, is één zaak. Ervoor zorgen dat hij niet opnieuw ten prooi valt aan de houtworm een tweede. Dankzij onze antihoutwormbehandeling slaapt u achteraf ook op dat vlak op beide oren.”

“Onze klanten een snelle en efficiënte oplossing aanbieden en zo de werfperiode in hun woning zo kort mogelijk houden: dat zijn de voordelen van onze totaalaanpak.”

“We restaureren uw klassieke trap volgens de regels van de kunst. Daarbij gaan we niet over één nacht ijs. Eerst bestuderen onze experts uw trap. Dan stellen ze een plan op waarin ze alle praktische stappen oplijsten. Die voeren onze medewerkers ten slotte minutieus uit.”

Zandstralen

“Met Protector hoeft u geen onbesuisd breekwerk te vrezen. Ons eerste werk? Uw trap deskundig ondersteunen. Pas daarna herstellen we beschadigde delen. Zijn sommige stukken onherroepelijk verloren? Dan produceren we nieuwe op maat gemaakte houten delen. Die integreren we in uw bestaande trap.”

Om uw trap opnieuw een klassieke uitstraling te geven, gebruiken we een combinatie van technieken. Uw trap zandstralen bijvoorbeeld. Die drukbehandeling met zandkorrels verwijdert alle onzuiverheden, verf- en vernislagen. Het resultaat? Het originele houtwerk van uw trap wordt opnieuw helemaal zichtbaar.”

Nee tegen houtworm

“Maar daarbij stopt ons werk niet”, beklemtoont Emile Verschueren. “Uw trap zijn authentieke uitstraling geven, is één zaak. Ervoor zorgen dat hij niet opnieuw ten prooi valt aan houtworm een tweede. Dankzij onze antihoutwormbehandeling slaat u twee vliegen in één klap. En hoeft u maar met één partij te communiceren.”

Meer weten?
Ontdek hoe Protector ook uw trap een tweede leven schenkt.

 

Wilt u meer weten over Protector? 

 

meer informatie bel gratis 0800 30 163 gratis offerte

Protector Belgium respecteert de privacy van uw gegevens. Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.  Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie”.

Ik heb het begrepen