Select your language

Houtworm bestrijden? Dat doet u met Protector!

protector houtworm onze aanpak

Vond een houtworm in de houtsoort van uw houtwerk de perfecte match? Dan houdt niets hem nog tegen. Houtverf, olie of vernis zijn vergeefse moeite. Dacht u de houtworm te bestrijden met insecticide? IJdele hoop, want de producten uit de handel bevatten doorgaans te weinig permethrin. Dat is de actieve stof die houtworm doodt.

Uw ultieme wapen om houtworm te bestrijden? Een degelijke behandeling door een expert.

Ken uw houtwormvijand voordat u hem bestrijdt

Roept u onze hulp in bij de bestrijding van een houtworm? Dan komt een van onze experten graag bij u langs. Zijn aandacht gaat daarbij naar boorstof en de grootte van de vluchtgaten die de houtworm maakt. Samen met de houtsoort en de regio waarin u woont, zijn dat de voornaamste criteria om het type houtworm te bepalen.

 

Benieuwd naar de vier soorten houtworm? Kom er alles over te weten!

 


 

Hoe pakt Protector uw houtwormprobleem aan?

  • Hebben onze specialisten het type houtworm geïdentificeerd? Dan stellen ze u meteen de verschillende behandelingen voor:
    • oppervlaktebehandeling: we ontstoffen het hout en besproeien het onder druk met insecticide.
    • dieptebehandeling: we verwijderen het aangetaste hout, boren injectiegaten en injecteren insecticide onder druk.
  • Dan bekijken we in hoeverre uw houtwerk is aangetast en overleggen we samen welke voorbereidingen u voor de behandeling treft. Isolatie verwijderen en het hout afstoffen doet u eenvoudig. Zo dringt de insecticide beter door in uw hout.
  • Het voorbereidende werk achter de rug? Dan vervangen of verstevigen onze experts het verzwakte hout en behandelen het met een antihoutwormproduct. Het resultaat? Uw houtwerk krijgt een tweede leven en kan weer voor jaren mee.

U zo weinig mogelijk hinder bezorgen bij de bestrijding van houtworm. Dat is ons grootste doel. Daarom schermen onze specialisten de werken zo goed mogelijk af. Zo hebt u nooit het gevoel dat u op een bouwwerf woont.

Protector gebruikt alleen producten die niet schadelijk zijn voor de mens bij het bestrijden van houtworm in uw woning.

Op zoek naar een totaaloplossing? Dan bent u bij Protector aan het goede adres. Als onze specialisten uw huis buitenstappen, hoeft u zelf niets meer te doen. Protector bestrijdt de houtworm, herstelt de schade en laat uw woning onberispelijk achter. En u geniet opnieuw van een zorgeloze thuis.

 

Benieuwd naar welke houtworm uw houtwerk het leven zuur maakt?

 


 

Denkt u dat uw houtwerk is aangetast door een houtworm of wilt u meer weten over Protector?

Protector Belgium respecteert de privacy van uw gegevens. Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.  Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie”.

Ik heb het begrepen