Select your language

Problemen met uw balkkoppen? Wij repareren ze voor u!

protector restauratie balkkoprestauratie

Last van vocht, houtworm of zwammen? Dan is de kans groot dat de balken van uw houten dakconstructie zijn aangetast. Wist u dat een rottende balk de stabiliteit van uw woning bedreigt en zelfs leidt tot instortingsgevaar? Redenen genoeg om meteen in te grijpen. Schakel daarom professionele hulp in.

Kent u de balkkoppen van uw draagbalken? Dat zijn de delen die zijn verankerd in de muren van uw woning. Aangetaste balken volledig vervangen is duur en vaak onnodig. Geef uw dak zijn oorspronkelijke draagkracht terug door alleen uw balkkoppen te repareren. We zagen de aangetaste delen weg en vervangen ze door nieuwe. Uw resultaat? Een professionele restauratie waarbij de nieuwe delen nauwelijks verschillen van de oorspronkelijke.

Meer weten over onze restauratieoplossingen?

Houten draagbalk restaureren

Rosace of sierlijst restaureren

Trap restaureren

 


 

Zit u met aangetaste balkkoppen die u wilt laten repareren? Meer weten over Protector?

Protector Belgium respecteert de privacy van uw gegevens. Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.  Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie”.

Ik heb het begrepen