Select your language

Schade aan draagbalk, plafond of sierlijst? Wij restaureren ze voor u!

protector restauratie

Merkt u schade op aan een houten draagbalk van de draagstructuur van uw woning of gebouw? Dan is die mogelijk aangetast door vocht, houtworm of zwammen. Snel ingrijpen is dan noodzakelijk. Want de balk verzwakt uw constructie genadeloos.

Een houten draagbalk vervangen is duur en vaak onnodig. Het aangetaste hout verwijderen en vernieuwen om zo de stabiliteit van uw gebouw opnieuw te garanderen is meestal voldoende. Restaureren dus. En daarvoor bent u bij Protector aan het goede adres: één partner voor oorzaakdetectie, behandeling en herstelling. Zo ligt u achteraf nergens meer van wakker.

Wat met schade aan uw plafond?

Richtten vocht of een huiszwam een ravage aan op uw plafond? Dan ziet u na de behandeling ook de schade liefst zo snel mogelijk verdwijnen. Een afgebrokkelde rosace of een onderbroken sierlijst? We restaureren ze voor u. Zo krijgt uw interieur zijn oorspronkelijke charme terug.

 


 

Hoe restaureren wij uw beschadigde draagbalk, sierlijst of plafond?

Teisterden vocht of zwammen uw houten plafonds, sierlijsten of ornamenten? Dan pakken we na de behandeling van uw vocht- of zwammenprobleem ook de herstelling van de schade aan:

  • We ondersteunen uw sierplafond langs de onderzijde.
  • Daarna restaureren we de houten constructie via de bovenverdieping. Daarbij vervangen we de aangetaste draagbalken door nieuwe. Die bevestigen we met hars opnieuw aan uw pleisterplafond.
  • Tenslotte restaureren we de beschadigde sierornamenten.

Uw Protector-voordeel? Eén partner voor oorzaakdetectie, behandeling en herstelling: een totaaloplossing die u van alle zorgen bevrijdt.

  

Meer weten over onze restauratieoplossingen?

Houten draagbalk restaureren

Rosace of sierlijst restaureren

Trap restaureren

 


 

Op zoek naar een definitieve oplossing voor uw probleem? Vraag nu uw vrijblijvende offerte! 

Protector Belgium respecteert de privacy van uw gegevens. Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.  Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie”.

Ik heb het begrepen