Renoveren en gevelrestauratie

Renoveren

Herstellen van de muren met gyproc wanden of nieuw pleisterwerk wordt door ons gespecialiseerd team uitgevoerd. Na de werken voor het verwijderen van huiszwam , het behandelen van houtworm of het droogmaken van de kelder is de woning nog niet klaar. De woning terug leefbaar maken met nieuw pleisterwerk, zowel muren als plafonds, is de laatste stap.

Dikwijls gaat het om kleinere oppervlakten of moeilijk bereikbare plaatsten. Hiervoor heeft men ervaren techniekers nodig die nog met handgereedschap weten om te gaan om een perfect resultaat te bekomen.

Protector staat dus garant voor de snelle analyse, juiste beschrijving van de noodzakelijke werken, een perfecte uitvoering en een kwaliteitsvolle afwerking. Uiteraard voeren wij deze werken uit onder onze ruime garantievoorwaarden.

 


 

Gevelrestauratie

Zowel gevels uit gevelsteen als pleistergevels dienen na jaren opnieuw behandeld te worden. Dit kan betrekking hebben op de reiniging en het aanbrengen van een nieuwe hydrofuge of waterafstotende laag. Doch ook gevels uitgevoerd met minerale pleisters vragen regelmatig onderhoud. Zowel het reinigen als het herschilderen van deze gevels is een specialiteit van Protector.

De specialisten van Protector reinigen de gevelornamenten, kroonlijsten en gevellijsten. Dit gebeurt na de grondige analyse van de ondergrond waardoor het juiste advies kan gegeven worden voor de materialen- en produktkeuze .

Een gevelrenovatie geeft een belangrijke meerwaarde aan de woning of aan het gebouw.

Protector Belgium respecteert de privacy van uw gegevens. Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.  Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie”.

Ik heb het begrepen