Renoveren en gevelrestauratie

Ga voor een totaaloplossing

Verloste Protector u definitief van uw vocht-, schimmel- of houtwormprobleem? Dan wacht u nog een hele renovatieklus. Muren hebben een nieuwe laag pleisterwerk nodig of vragen om een mooi afgewerkte gyprocwand. En nu uw kelder opnieuw droog is, zijn ook die muren en plafonds aan renovatie toe.

Wist u dat Protector ook die renovatiewerkzaamheden voor zijn rekening neemt? Onze gedreven technici analyseren uw probleem, bieden u een duidelijke oplossing en voeren de nodige werken uit. Uiteraard gelden ook voor die renovatiewerken onze ruime garantievoorwaarden.

Bespaar u de moeite om zelf kleine oppervlakken of moeilijk bereikbare plaatsen op te knappen. Onze ervaren techniekers staan voor u klaar. Met het juiste gereedschap en professionele producten pakken ze uw muren en plafonds deskundig aan.

 


 

Kiezen voor gevelrestauratie is meerwaarde creëren

Uw gevelstenen weerstaan jaar na jaar de meest uiteenlopende weersomstandigheden. Extreme hitte of uitzonderlijk regenweer laten hun sporen na. Hebt u een pleistergevel? Dan heeft die van tijd tot tijd een onderhoudsbeurt nodig. Een reiniging of nieuwe waterafstotende beschermlaag verlengt de levensduur van uw gevel.

Bij Protector treft u specialisten die eerst de ondergrond grondig inspecteren en u daarna correct adviseren. Zo bent u zeker van de beste productkeuze voor de reiniging of schilderbeurt van uw gevel.

Gaat u in zee met Protector? Dan nemen onze specialisten gevelornamenten, kroonlijsten en gevellijsten vakkundig onder handen. Een professionele make-over van uw gevel geeft uw woning een mooie meerwaarde.

 


 

Benieuwd hoe Protector uw gevel in een nieuw kleedje stopt? Neem contact met ons op.

Protector Belgium respecteert de privacy van uw gegevens. Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.  Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie”.

Ik heb het begrepen