Stop opstijgend vocht, met protector wint u definitief de strijd!

protector houtworm Opstijgend vocht, een natte vloer of een vochtige kelder? Vocht kan langs alle kanten je woning binnendringen. Laat deze vochtproblemen niet de vrije loop, want dat maakt de problemen alleen maar erger. Bovendien komt de stabiliteit van je woning in gevaar. Wij maken definitief komaf met je vochtproblemen. Neem snel contact op met Protector, de specialist in vochtbestrijding.

Testimonial van Caroline en Michel

protector margot oliver

Al enige tijd hadden wij last van vochtplekken op de muren en in de kelder. Na een beetje rondkijken op internet kwamen we uiteindelijk bij Protector terecht. In tegenstelling tot andere firma's kwamen er vooraf twee experts bij ons langs die alles eerst kwamen inspecteren.

Tijdens dit bezoek merkten we dat ze veel kennis van zaken hadden, wat ons een goed gevoel gaf. Hierdoor zijn we uiteindelijk ook met Protector in zee gegaan. Alles is heel vlot verlopen en het resultaat is schitterend. Sinds hun tussenkomst hebben we geen problemen meer gehad. Bovendien hebben ze alles netjes achtergelaten. Bedankt Protector, voor jullie professionaliteit!

  • altijd paraat in uw buurt
  • professioneel aangepakt
  • minimum aan overlast

Protector Belgium respecteert de privacy van uw gegevens. Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.  Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie”.

Ik heb het begrepen