Woont u in Brussel en kampt uw woning met vocht- of schimmelproblemen? Protector weet raad!

protector houtworm

Helaas beperkt een houtworm, huiszwam of andere parasiet zich niet tot woningen in Vlaanderen of Wallonië. Ook in Brussel ontsnapt u er niet aan.

Kampte uw woning in het verleden al met vochtproblemen of opstijgend vocht? Dan is de kans heel groot dat daar de oorzaak van uw problemen ligt. Loop niet langer risico: vandaag handelen, is morgen extra schade vermijden!

Schakel professionele hulp in. En die is dichterbij dan u denkt. Met Protector kiest u voor een firma die haar wortels heeft in de hoofdstad. Vanuit de hoofdzetel in Anderlecht, bestrijken onze specialisten het hele Brusselse gewest. Van Ukkel tot Schaarbeek: uw Protector-expert komt snel bij u langs. 

Ook in Brussel staat Protector voor een kwalitatieve service

Onze ingrediënten om uw probleem snel en efficiënt op te lossen?

  • doorgedreven beroepservaring en inzet van de beste materialen
  • een all-inoplossing: diagnose, behandeling en schadeherstelling
  • minimale hinder tijdens de werkzaamheden bij u thuis

 


 

Nieuwe kennis en technieken? Die liggen voor het grijpen in Brussel!

Hoe garandeert Protector u een professionele behandeling van uw vocht-, houtworm- of schimmelprobleem? Door verder te kijken dan de eigen Brusselse voordeur.

Als lid van de Confederatie Bouw en Het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) houdt Protector de vinger aan de pols van de nieuwste ontwikkelingen in de bouwwereld.

protector kantoren kaart brussel

 


 

Contacteer ons bureau in Brussel

Last van vocht in de kelder? Geraakt u maar niet verlost van die vervelende houtworm of schimmels?

Protector Belgium respecteert de privacy van uw gegevens. Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.  Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie”.

Ik heb het begrepen