Stop huiszwammen, met protector wint u definitief de strijd!

protector houtworm Huiszwammen zijn vies en ongezond. Ze tasten niet enkel de gezondheid van je woning aan, maar ook die van jezelf. Daarom is het belangrijk om huiszwammen zo snel mogelijk te bestrijden. En dat laat je best over aan een specialist! Huiszwammen moeten tot op het laatste draadje worden verwijderd, om er definitief verlost van te raken. Contacteer ons snel voor een afspraak en gratis diagnose!

Testimonial van Nathalie en Maxim

protector margot oliverEnkele maanden geleden vonden we na lang zoeken eindelijk onze droomwoning. Alles was wat we zochten: een mooie tuin, voldoende slaapkamers, ... . Alleen de kelder was verwaarloosd. Bovendien had de kelder last van huiszwammen, iets wat mijn man en ik niet durfden aanpakken, uit schrik om het erger te maken.

Op internet zagen we dan steeds Protector naar voren komen als specialist in het bestrijden van zwammen. Na een eerste diagnose hebben ze de zwammen tot het laatste stukje kunnen verwijderen. Een hele opluchting. We hebben van onze kelder zelfs een extra werkruimte kunnen maken!

  • altijd paraat in uw buurt
  • professioneel aangepakt
  • minimum aan overlast

Protector Belgium respecteert de privacy van uw gegevens. Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.  Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie”.

Ik heb het begrepen