Stop de houtworm, met protector wint u definitief de strijd!

protector houtworm Trotse eigenaar van een prachtig houten dakgebinte van massief houten balken? Wees je ook bewust van de gevaren. Houtwormen en houtrot kunnen je prachtige houten balken aantasten, wat de stabiliteit van je woning in gevaar brengt. Protector is de specialist in België op vlak van houtbescherming.

Testimonials van Margot en Olivier

protector margot oliverMijn man en ik zijn beiden liefhebber van een landelijke stijl. Samen hebben we jaren geleden onze woning zelf verbouwd, waarbij we heel veel houten elementen hebben toegevoegd. We zijn vooral trots op het prachtige houten dakgebinte. Helaas merkten we vorig jaar dat de houten bal ken waren aangetast door houtrot.

We zagen het niet zitten om de werken opnieuw zelf uit te voeren. Op aanraden van een bevriend architect kwamen we bij Protector terecht. De resultaten van de voorbije projecten die zij hebben uitgevoerd, hebben ons toen helemaal overtuigd. En terecht! Ons houten dakgebinte ziet er weer uit als vroeger, en heeft bovendien een extra beschermlaag gekregen.

  • altijd paraat in uw buurt
  • professioneel aangepakt
  • minimum aan overlast

Protector Belgium respecteert de privacy van uw gegevens. Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.  Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie”.

Ik heb het begrepen