Select your language

Hebt u thuis een kelderverdieping? Dan kunt u vast niet meer zonder. Opbergruimte, voorraadkamer of hobbyvertrek: het zijn maar enkele van de extra troeven die uw kelder u biedt. Tenminste, als hij waterdicht is. Anders vallen uw plannen in het water. Stoot u op vocht of waterinsijpeling in uw kelder? Verlies dan geen minuut tijd. Vier redenen om vandaag nog in actie te komen.

Vermijd geur- en vochtproblemen

Zorgen voor voldoende verluchting in uw kelder is niet altijd evident. Inspecteer daarom uw kelder regelmatig. Tekenen er zich plots vochtvlekken op muren of vloeren af? Komt een onaangename vochtgeur u tegemoet bij het afdalen van de keldertrap? Detecteer die signalen meteen en ga op zoek naar de oorzaak.

Voorkom waterschade en schimmelvorming

Negeert u geur- en vochtproblemen in uw kelder? Dan krijgt u vroeg of laat te maken met schimmels. En onderschat ook de gevolgen van waterinsijpeling niet. Een klein plasje in een hoekje groeit al snel uit tot een vijver die uw keldervloer blank zet. Het gevolg: alles wat u in uw kelder bewaart, kan meteen naar het containerpark.

Vrijwaar uw woning

Grijpt u nog altijd niet in? Dan geeft u het vocht de kans om zich te verspreiden in de muren en funderingen van uw woning. Roestende leidingen, afbrokkelend beton en aangetast metselwerk: het zijn maar enkele kwalijke gevolgen die de stabiliteit van uw huis ondermijnen. En dus zijn verkoopwaarde!

Denk aan uw gezondheid

Toch schimmelvorming door te lang wachten? Schakel dan een gespecialiseerde firma in: die klaart de klus in een mum van tijd. Want uw beschadigde spullen? Die zijn vervangbaar. Maar een goede gezondheid wint u niet zomaar terug.

Wist u dat vochtproblemen in uw kelder uw gezondheid en die van uw medebewoners aantasten? Eczeem, allergische reacties of luchtweginfecties zijn maar enkele van de gezondheidsrisico’s die u loopt als u niet tijdig ingrijpt.

Uw kelder omtoveren in een waterdichte ruimte levert u dus meer op dan een handige opslagruimte of een hobbykamer. Ook uw huis en uw gezondheid varen er wel bij. Wacht niet tot het water te diep is en schakel vandaag nog professionele hulp in.

 


 

Wilt u meer weten over Protector?

Protector Belgium respecteert de privacy van uw gegevens. Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.  Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie”.

Ik heb het begrepen